A következő keresztútnál – Fotókiállítás

A következő keresztútnál címmel nyílik fotókiállítás a Kispont Galériában a Stúdió “K” közelmúltbeli előadásairól! A kiállítást május 6-án 18 órakor Tóth Réka Ágnes és Závada Péter költők nyitják meg. Mindenkit várunk
szeretettel!

A Ráday utcai színpadon láthattuk mostanában a Nerót egy szűk sárga dobozba zárva, a Heilbronni Katicát edzőteremben, vagy éppen A Széplélek gigászi álomkastélyát. A mostani kiállításon egymás mellé kerülnek a jelenleg futó népszerű produkciók képei, így megelevenednek többek között Hegymegi Máté, Jeles András, Horváth Csaba, Urbán András, Edvin Liverić, valamint a Stúdió K k2-vel közös előadásai is. Emellett láthatunk képeket a társulat egyik legnépszerűbb, de a színházon kívül játszódó produkciójáról, a Peer Gyntről is.

A válogatott képeket Vass László, Slezák Zsuzsa, Schiller Kata, Molnár Miklós, Doma Petra, valamint Gordon Eszter készítette.
A május 16-ig látogatható tárlat egy nagyobb, jubileumi eseménysorozat része, amelyet a Stúdió K megalapításának 50. évfordulója alkalmából rendez.

A kiállítás naponta 16-20 óra közt tekinthető meg a Kispont Galériában. (IX. ker. Ráday utca 9.)