Járványügyi óvintézkedések

Kedves Nézőink, Barátaink!

Nagyon örülünk, hogy ismét személyesen találkozhatunk Önökkel színházunkban. Ahhoz, hogy ez sokáig így maradhasson, és mindenki megőrizze az egészségét, kérjük szíves együttműködésüket az alábbi járványügyi szabályok
betartásában:

1. A legfontosabb, hogy csak tünetmentesen látogassák előadásainkat! A bejáratnál érintésmentes hőmérővel ellenőrizzük az érkezők testhőmérsékletét. A COVID-19 fertőzés legjellemzőbb (de nem kizárólagos) tünetei: láz, száraz köhögés, légszomj, torokfájás, fejfájás, izomfájdalom, levertség, gyengeség, mellkasi nyomás.

2. Nézőterünk befogadóképessége minden előadásunkon
maximum 50 fő, pótszék elhelyezésére a járványveszély elmúltáig nincs lehetőség.

3. A színház nézőforgalmi területén mindenkinek kötelező az orrot és szájat eltakaró maszk viselése, melyet kérjük, hogy hozzanak magukkal. Ha mégsincs Önöknél, munkatársaink készséggel biztosítanak egyet.

4. A színház egész területét folyamatosan fertőtlenítjük, kérjük segítsenek nekünk ebben a kihelyezett kézfertőtlenítők használatával!

5. Az előadásra való várakozáskor fontos, hogy szétszóródjunk a térben – ehhez a színház minden lehetséges terét megnyitjuk nézőink számára. Bár a nézőtéri helyek elfoglalása érkezési sorrendben történik, kérjük, hogy sorbanálláskor is tartsanak távolságot a többiektől! Lépcsőzetes nézőterünknek köszönhetően mindenhonnan ugyanolyan jól lehet látni az előadást.

6. Kérjük, ha tehetik részesítsék előnyben az internetes
jegyvásárlást: https://studiokszinhaz.jegy.hu/

Bízunk benne, hogy a megváltozott körülmények ellenére előadásaink továbbra is akkora örömet okoznak majd Önöknek, mint nekünk. Várunk mindenkit szeretettel!

A Stúdió K társulata