Újévi flamenco koncert

IDŐPONT 2018.12.29. | 20:00


A flamenco tradíciója egy különösen érzékeny együttlétre ad lehetőséget a zene, a tánc művelői és nézői számára egyaránt. Mindenki saját világával, dalaival, ritmusaival, dallamaival, mozdulataival és hangulatával érkezik. S hogy mindebből mi tud kikerekedni, az aznap este a színpadon és a nézőtéren dől el. Minden egyes szám egy találkozás úgy, ahogy előtte nem volt.

Ulises Diaz Ropero sokoldalú flamenco énekes, valóban most érkezik először Budapestre. Érzékeny világát a varázslatos Keck Mária flamenco művésszel, az egyedi hangú flamenco gitárossal, Illés Jánossal, és Böröcz Petra flamenco táncossal osztja meg. A műsor a flamenco tradíciója szerint a perc varázsát és megismételhetetlenségét ragadja meg, az egyéni kifejezés erejére épít, és az egymásra figyelés csodálatosan működő világába invitál.

Keck Mária – tánc, ének
Ulises Diaz Ropero – ének, cajón
Illés János – gitár
Böröcz Petra – tánc

Jegyár: 2900 Ft

Ulises Diaz Ropero toledoi származású művész az utóbbi 20 évben építette fel karrierjét főként Londont és Madridot tekintve bázisként. Olyan rangos színpadokon énekelt, mint a La Corrala De Almargo (Cuidad Real) és a Ronnie Scotts (London) és olyan neves flamenco gitárművészek kísérték, mint Fernando de La Rua és Pablo Dominguez. Dolgozott a Natalia Garcia Huidobro által vezetett La Tipica nevű társulatban és az Eclipse y Joglaresa nevű barokk fúziós projektben. Jelenleg Madridban él, ahol helyi flamenco művészekkel működik együtt.

Előadás időpontok:
2019. április 8. (hétfő) 20:00

Jegyinformációk
Online jegyvásárlás