Reggeli dinoszauruszokkal

IDŐPONT 2018.11.30. | 19:30


brontoszauruszokkal, főleg

dinoszaurusz_PLAKAT_A2_jav2 (1)

Mindannyian arra törekszünk, hogy visszataláljunk a gyerekkorunkhoz. Kétségbeesetten vissza szeretnénk kapaszkodni azokhoz a pillanatokhoz, amikor még voltak érzéseink és érdeklődésünk, volt bennünk tehetség és kalandvágy, amikor még tudtunk sírni és nevetni a dolgokon. Természetünknél fogva visszavágyunk abba az időbe, amikor még minden előttünk volt.

Ezeket a múltbéli pillanatokat hajszoljuk és menedékként tekintünk rájuk. Olyanok ezek, mint egy-egy kivilágított faház annak az erdőnek a közepén, amelyben végképp eltévedtünk. Ám amikor megpróbálunk behatolni ezekbe a pillanatokba, már csak a romjait találjuk, múltunk tétova körvonalait, érthetetlen tájakat, álomszerű zűrzavart. Abban reménykedünk, hogy otthonra találunk, hogy hazaérkezünk majd, de amikor besétálunk egymás életébe, valójában kelepcébe sétálunk, és egymás vágyaiban, egymás félelmeiben bebörtönözve élünk tovább.

Ez a darab ezeknek az alapvetően abszurd és mulatságosan nyugtalanító megfigyeléseknek a terméke. A cím meg már jött magától.

a reggelizők:

Spilák Lajos, Homonnai Katalin, Sipos György, Pallagi Melitta, Lovas Dániel, Nyakó Júlia, György Zoltán mv., Songoro Laura mv. és brontoszauruszok, főleg

Díszlet :Márkus Sándor

Jelmez: Szabados Luca

Fény: Szapu Márk

Hang: Bartha Márk

Rendezőasszistens :Székely Rozália

Írta és rendezte: Fekete Ádám

Előadás időpontok:
2019. április 7. (vasárnap) 11:00

Jegyinformációk

-> Online jegyvásárlás