A következő keresztútnál

Fotókiállítás a Stúdió „K” közelmúltban készült előadásairól
Kispont Galéria, 2022. május 6-16.

Az idén 50 éves Stúdió K május 6-án nyitja meg a Kispont Galériában A következő keresztútnál című fotókiállítást, amely válogatás a színház közelmúltbeli előadásainak képeiből.
A Ráday utcai színpadon láthattuk mostanában a Nerót egy szűk sárga dobozba zárva, a Heilbronni Katicát edzőteremben, vagy éppen A Széplélek gigászi álomkastélyát.

A mostani kiállításon egymás mellé kerülnek a jelenleg futó népszerű produkciók képei, így megelevenednek többek között Hegymegi Máté, Jeles András, Horváth Csaba, Urbán András, Edvin Liverić, valamint a Stúdió K k2-vel közös előadásai is. Emellett láthatunk képeket a társulat egyik legnépszerűbb, de a színházon kívül játszódó produkciójáról, a Peer Gyntről is.

A kiállítást május 6-án 18 órakor Tóth Réka Ágnes és Závada Péter költők nyitják meg, akik egyben egy-egy előadást íróként is jegyeznek nálunk.

A válogatott képeket Vass László, Slezák Zsuzsi, Schiller Kata, Molnár Miklós, Doma Petra, valamint Gordon Eszter készítette.

A május 16-ig látogatható tárlat egy nagyobb, jubileumi eseménysorozat része, amelyet a Stúdió K a megalapításának 50. évfordulója alkalmából rendez.

Kispont Galéria, 1092 Budapest, Ráday u. 9.

A programot a Nemzeti Kulturális Alap támogatja