Közösségszervezés és erőszakmentes ellenállás: dupla könyvbemutató beszélgetés

Az eseményen két könyvet mutatunk be, amelyek egymás párjai: az egyik “A hatalom társadalma vagy a társadalom hatalma? A közösségszervezés alapjai” (szerk.: Sebály Bernadett és Vojtonovszki Bálint), a másik pedig a “Polgári engedetlenség és erőszakmentes ellenállás” (szerk.: Misetics Bálint). A kötetek célja a demokratikus közösség- és mozgalomszervezéshez, valamint a polgári engedetlenség és az erőszakmentes ellenállás alkalmazásához szükséges alapismeretek átadása.

Program:

19.00 :: ismerkedés, barátkozás
19.30 – 20.15 :: beszélgetés a kötetekről Lakatosné Jutkával, Misetics Bálinttal, Sebály Bernadettel, Törley Katával és a közönséggel
20.15 után :: ismerkedés, barátkozás

A kötetek a Napvilág Kiadó gondozásában, a Humán Platform Egyesület, a Politikatörténeti Alapítvány és Intézet, valamint a CivilkollégiumAlapítvány támogatásában jelentek meg.

A helyszínen 20% kedvezménnyel lehet majd megvásárolni a köteteket, amelyek a kiadó honlapjáról is megrendelhetőek (ld. a közösségszervezésről szóló kötetet itt: http://goo.gl/rlL5RV; a polgári engedetlenségről szóló kötetet itt: http://goo.gl/gTNb1l).

A bemutatóra a Babramegy készít süteményeket.

FACEBOOK ESEMÉNY