1%

A Stúdió K Színház egyike azon kevés független színháznak Magyarországon, amely repertoár-szerűen működik, mellette pedig állandó játszóhelyet és társulatot tart fenn.
Előadásain keresztül a közélet és a társadalom aktuális problémáinak gyökerére kérdez rá, illetve felvállalja, hogy színházi akcióival akár be is avatkozzon a legkiszolgáltatottabb rétegek érdekében. A színház kiemelt figyelmet fordít az oktatási és színházi nevelési feladatok színvonalas ellátására, valamint a kulturális hozzáférés bővítésére.

Műsora minden korosztályt megszólít: gyerek-, ifjúsági- és felnőtt előadásokat egyaránt játszik; ugyanakkor befogad más független produkciókat is. Emellett több független alkotóval működik együtt projektalapon, nem csak a színház, de a képzőművészet, az irodalom és a zene területén is. Formanyelvére a kísérletezés és az új módszertanok kidolgozása jellemző, folyamatosan tart képzéseket saját munkatársai és más szakmabeliek számára.

Élethosszig tartó tanulás programja keretében képzőművészeti eszközökkel segíti azt, hogy az idősek megőrizzék szellemi frissességüket.

Megköszönjük, ha adója 1%-ával ön is támogatja céljainkat, munkánkat és
fennmaradásunkat!

A kedvezményezett neve: Stúdió “K” Alapítvány
A kedvezményezett adószáma: 18049464-2-43

Közlemény a személyi jövedelemadó Alapítványunk számára 2017-ben felajánlott 1%-ának felhasználásáról:

A Stúdió K Alapítvány tevékenységének támogatására 2017-ben 412.279.- forintot ajánlottak fel adójuk 1%-ból a javunkra rendelkezők.  Felajánlásukat a leghátrányosabb helyzetű gyerekek ingyenes színházba járására és az alapítványi célok között megjelent, de egyéb pályázatokon nem támogatott Szerdai piknik című, heti rendszerességű műhelyfoglalkozásokra fordítottuk.